Våga Drömma - Våga Växa

vagadromma02.jpg

En inspirationsdag för kvinnor - Fredag 4 april i Borlänge

Nyfiken på hur det är att vara företagare! Går du i tankarna på eget företag och skulle vilja veta mer. Eller är du redan företagare och vill växa. Kom på vår inspirationsdag som är fylld av oväntade möten, lust och drivkraft. Lyssna till Malin Murmester, Clash of Nations och Malin Floridan, Prioleva som berättar om sin resa som företagare.

Vi kommer att anordna en speedmeeting, korta möten mellan deltagarna, där du får möjlighet att knyta nya kontakter och nätverka.

Det kostar inget och vi bjuder på lunch och fika.

Under dagen ordnas en minimarknad där du får möjlighet att prata med företagare inom lokalproducerad mat och olika hantverk och även handla av dem. Så passa på att ta med kontanter och handla hem till helgen och fredagsmyset.


Sista anmälningsdag 1 april

Plats: Teknikdalen, Borlänge
Tid:    9.00-16.00


För dig som vill åka gratis buss, vänligen ange nedan i dropdown menyn var du vill kliva på. Du kommer att bli kontaktad för mer info om tider och hållplatser. 

Du som inte ska åka buss behöver inte fylla i något.


Anmälan är bindande. Ej avbokad anmälan debiteras med 250 kr.

Våga Drömma - Våga Växa är ett samarrangemang av ALMI Företagspartner, Falun Borlänge-regionen AB, W7Dalarna, Coompanion Dalarna, Stiftelsen Teknikdalen, Företagarna Dalarna, Näringslivet FalunBorlänge, Samarkand och Stiftelsen Minerva


|
Webdoc CMS